Wie zijn wij?

De praktijk bestaat uit drie therapeuten:
Jet Bongers – Jansen en Stef Schreutelkamp zijn werkzaam in Terborg.
Jet Jansen – Kanters is werkzaam in Gaanderen.

 

Ik ben in 2005 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de opleiding te Utrecht. Ik ben woonachtig in Doetinchem, ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. In 2006 is de praktijk geopend aan de hoofdstraat te Terborg. Binnen het gezondheidcentrum werken meerdere disciplines. O.a. drie huisartsen, verschillende praktijkondersteuners en een diëtiste. Door de nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines wordt de behandeling aan een patiënt zo optimaal mogelijk te gegeven. Ik ben van maandag tot en met vrijdag aanwezig op de praktijk. Kwaliteit staat bij ons in een hoog vaandel. De praktijk spant zich in, om de zorgverlening steeds te baseren op specifieke deskundigheid, actuele ontwikkelingen binnen de oefentherapie Cesar en recente wetenschappelijke inzichten. Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging VvOCM. De praktijk bindt zich daarmee aan de normen, richtlijnen en protocollen die binnen de beroepsgroep gelden. Wij ondernemen activiteiten om te voldoen aan de eisen voor inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit kwaliteitsregister Paramedici is van kracht sinds 2001. Wij staan in het kwaliteitsregister Paramedici ingeschreven en voldoen daarmee aan de geldende eisen.

Jet Bongers – Jansen

 

Vanaf september 2012 ben ik werkzaam binnen de praktijk van oefentherapie Cesar Jansen te Terborg. Dit zullen voornamelijk de maandag en de donderdag betreffen.

Sinds 2002 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut. Als vooropleiding heb ik het CIOS gedaan.
Het bewegen heeft altijd mijn interesse gewekt en centraal gestaan in mijn leven.
Zelf ben ik ook nog actief westrijdsporter (mountainbiken) en geef hier ook clinics in.

Ik enthousiasmeer graag mensen om een actieve levenstijl aan te nemen. Ik heb een brede ervaring in het behandelen van mensen variërend van valpreventie bij ouderen, alledaagse klachten aan het bewegingsapparaat (schouders, knieën, enkel, rug- en nek), sportblessures maar ook spanningsklachten. Specialisatie en passie heb ik gevonden bij het werken met kinderen waarbij sprake is van een motorische ontwikkelingsachterstand of houdingsproblematiek.
Ik vind het belangrijk om up to date te blijven met de huidige ontwikkelingen in ons vakgebied om evidence based te werken. Ik heb dan ook verscheidene cursussen en opleidingen gevolgd na het behalen van mijn diploma waarbij o.a. post hbo Kinderoefentherapeut en Bachelor of Health (2016).

Stef Schreutelkamp

 

In 1978 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar te Utrecht. Sindsdien ben ik ook werkzaam als Cesartherapeute. De praktijkruimte is gevestigd in Gaanderen. In de loop van de jaren heb ik veel ervaringen opgedaan en daarnaast blijf ik ook veel cursussen volgen om de nieuwste ontwikkelingen te volgen. Doordat we met drie therapeuten werkzaam zijn binnen de praktijk, heb ik de mogelijkheid gekregen om mij meer te richten op het behandelen van patiënten aan huis. Dit zijn vaak patiënten die een operatie hebben ondergaan en vervolgens thuis gaan revalideren.

Jet Jansen – Kanters

 

Cesar Therapie Terborg

Cesartherapie Terborg

H.E.M. Jansen
Hoofdstraat 18c
7061 CK Terborg
Cesar Therapie Gaanderen

Cesartherapie Gaanderen

H.F. Jansen-Kanters
Rijksweg 261
7011 DZ Gaanderen